Stihl

Stihl laatua Beomanilta

MSE 140 CBQ


Edullinen kone sahaustöihin pihalla ja puutarhassa. Vankkarakenteinen 1,4 kW:n moottori ylikuormitussuojalla varustettuna. Ketjunopeus yli 15 m/s.

MSE 160 CBQ


Ammattikäyttöön soveltuva saha. Varustelu kuten STIHL MSE 140, mutta tehokkaampi moottori. Ketjun sivukiristys. Ketjunopeus yli 16 m/s.

MS 230 CBE


Kompakti moottorisaha enemmän sahaavalle vaativalle tilapäiskäyttäjälle. Teho riittää myös puiden kaatamiseen. Varustettu 30% normaalia kevyemmällä E Light terälaipalla 35 cm. Kätevät teräketju-ja polttoainetankkien pikalukituskorkit, STIHL ErgoStart sekä ketjun pikakiristys helpottavat käyttöä

TS 800 Laikkaleikkuri


Varsinainen voimanpesä mitä erilaisimpien materiaalien ongelmattomaan leikkaamiseen.
TS 800 on varustettu vesiliitännällä ja se voidaan asentaa kuljetusvaunuun. Leikkuusyvyys jopa 150 mm.

MS 200


Maailman kevyin ammattisaha, jonka ominaisuuksista on syytä mainita säädettävä öljypumppu, kompensaattorikaasutin ja ennen kaikkea uskomaton leikkuuteho, joka on itse koettava.

MS 192 T


Pieni ja näppärä saha esimerkiksi rakentamiseen. Kahvastonsa ansiosta hallitset sahan yhdellä kädellä. Erittäin kevyt ja nopeasti kiihtyvä saha on varustettu uudella tärinänvaimennustekniikalla.

MS 200 T


Ammattikäyttöön suunniteltu. Sahan tasapaino on erinomainen ja leikkuutehoa riittävästi. Kompensaattorikaasutin. Magnesiumvalurunko, paino vain 3,5 kg.

© Beoman Oy.