Vogt

KEVYT PAINEILMAVASARA RAKENNUSTYÖMAIDEN PURKU- JA PUHDISTUSTÖIHIN

Toimme markkinoille Saksassa kehitetyn kevyen ja ergonomisen paineilmavasaran rakennus- ja saneeraustyömaiden esi- ja jälkipuhdistuksiin. Ammattikäyttöön kehitetyt kevytmetallirunkoiset VOGT-paineilmavasarat ovat 1 - 2 kiloa kevyempiä kuin tavalliset teräsvartiset paineilmapetkeleet ja 3 - 5 kiloa kevyempiä kuin saman tehoiset sähköiset iskuvasarat.

Varsipituuksia on neljä. Lyhyet seinien ja pitkät lattioiden ja kattojen työstöön. Uudet vasarat ovat nopea- ja lyhytiskuisia. Niiden paineilmatarve on niin vähäinen, että vasaran käyttöön riittää yleensä valovirtakompressori.

Erityisen hankalissa tehtävissä, mm. kaakelilaattojen kiinnityslaastin poistossa ja kokolattiamattojen irrotuksessa sekä kattokermien leikkauksessa, nopeaiskuisen vasaran sitkeä voima nopeuttaa työtä ratkaisevasti. Hyvää työkalua käytettäessä esim. saneerauskohteissa syntyy yhdellä työvaiheella jatkokäsittelyyn sopivaa pintaa. Varressa on pitkä tärinänvaimennin, joten nopea- ja lyhytiskuisen vasaran yksittäinen isku ei tunnu käyttäjän käsissä.

VOGT-paineilmavasaroiden kanssa käytetään yleensä öljytintä. Se antaa paineilman joukkoon pienen määrän vasaran liikkuvat osat voitelevaa pneumatiikkaöljyä. Vasara ei käy koskaan kuivana ja sen koko teho on aina käytettävissä. Paineilmavasaraan on kehitetty yleis- ja erikoistyökaluja mm. kaakeleiden, rappauksen, laattojen, tasoitteiden, kattokermien ja –peltien, liimattujen lattiapäällysteiden ja liimojen irrotukseen sekä ontelolaattojen saumojen avaamiseen ja kuorivien pintojen poistoon.

Vasaroilla on kahden vuoden takuu.

www.vogt-baugeraete.de

© Beoman Oy.